شکایت دولت آمریکا از هیوندای به دلیل استخدام کودکان در کارخانه قطعات خودرو

وزارت کار ایالات متحده آمریکا، نوجوانی 13 ساله را پیدا کرد که ساعت‌های طولانی در خط تولید کارخانه‌ی تولید قطعات خودرو کار می‌کرد.

کودکان کار در کارخانه خودروسازی هیوندای در آمریکا

دولت ایالات متحده از هیوندای، شرکت بزرگ خودروسازی کره‌ای و شرکای آن یعنی یک کارخانه تولید قطعات خودرو و یک شرکت تأمین نیروی انسانی شکایت کرده است. آن‌ها متهم هستند که به کودکان زیر سن قانونی اجازه کار در کارخانه‌ای واقع در ایالت آلاباما را داده‌اند.

طبق دادخواستی که ارائه شده است، یک کودک 13 ساله پیدا شده که ساعت‌ها در کارخانه‌ای که قطعات خودروهای هیوندای را می‌سازد، کار می‌کرد. هر چند این کارخانه دیگر متعلق به هیوندای نیست، اما همچنان از سوی دولت مسئول تلقی می‌شود زیرا با آن‌ها به طور بسیار نزدیک همکاری می‌کنند.

این شکایت به دنبال این است که شرکت‌ها را به طور کامل از استخدام کودکان بازدارد و آن‌ها را مجبور کند هر گونه سودی که با به کارگیری کارگران زیر سن قانونی به دست آوردند، بازگردانند.

این اتفاق به دنبال گزارش‌های خبری از سال 2022 است که کار کودکان را در کارخانه‌های تأمین کننده قطعات هیوندای افشا می‌کند. این گزارش ها همراه با تحقیقات دولت به نجات کودکان از کار در کارخانه کمک کرد و منجر به تحقیقات بیشتر در مورد این موضوع شد.

وزارت کار ایالات متحده از افزایش تخلفات کار کودکان در سراسر کشور نگران است. آن‌ها در سال گذشته پرونده‌هایی را بررسی کردند که شامل هزاران کودک و صدها نفر در مشاغل خطرناک بود.

هیوندای موضوع را گردن نمی‌گیرد!

این شکایت بحث‌هایی را برانگیخته است. هیوندای مدعی است که دیگر مالک کارخانه نیست و اقداماتی از جمله الزام تامین‌کنندگان خود به بررسی سن کارگران را برای رفع مشکل انجام داده است. آن‌ها استدلال می‌کنند که دولت به طور ناعادلانه آن‌ها را مسئول اقدامات شرکت‌های دیگر می‌داند.

با این حال، دولت معتقد است که مشارکت نزدیک هیوندای و کارخانه، آن‌ها را به طور مشترک مسئول می‌کند. آن‌ها اشاره می‌کنند که کارخانه حتی سایر کارگران زیر سن قانونی را به شرکت سوم که کارش استخدام نیروی انسانی است، معرفی کرده که نشان می‌دهد از این موضوع مطلع است.

در حالی که دادگاه تصمیم می‌گیرد چه کسی پاسخگو باشد، این پرونده مشکل مداوم کار کودکان در ایالات متحده را برجسته می‌کند. یافته‌های وزارت کار روند نگران‌کننده‌ای را نشان می‌دهد و پرونده آلاباما نشان‌دهنده اهمیت محافظت از کودکان در برابر استثمار است.

منابع:رویترز
این مقاله را به اشتراک بگذارید
یک کامنت بگذارید